Transpaleti electrici cu catarg KLASS  – ideale pentru depozitarea, incarcarea/descarcarea in/din camioane, stivuirea si transportul marfurilor 

Transpaletii electrici cu catarg sau altfel spus stivuitoarele electrice pietonale pot fi utilizate universal și efectuează toate operatiunile de ridicare si deplasare pe care o au si stivuitoarele clasice.

Aceste modele se numesc stivuitoare pietonale pentru ca sunt actionate de un operator care se deplaseasa pe jos sau pe o platforma rabatanta a acestor modele.

Stivuitoarele actionate pietonal sunt potrivite pentru transportul pe distanțe scurte și medii.

Cu capacități de încărcare de la 1.000 kg la 2.000 kg și intervale de ridicare de la 85 mm la 5.800 mm, puteți folosi modelele noastre pentru stivuirea paleților de mai multe ori unul peste altul sau pentru arnajarea lor de sistemul de rafturi.

Profilele de catarg de înaltă calitate, fie catarg simplu, duplex sau triplex, cu ridicare liberă inițială sau completă și role de catarg de precizie sunt o garanție pentru calitate și siguranță.

Designul compact și mânerele ergonomice asigură o funcționare sigură și o manevrabilitate ușoară, chiar și în cele mai înguste spații. Faceți clic pe stivuitorul dvs. pietonal și veți găsi toate descrierile de produse și detaliile tehnice necesare în fișele tehnice.

De asemenea, suntem bucuroși să vă oferim sfaturi și ajutor practic: 0787547487. Configuratorul nostru de tehnologie de ridicare și transportare pentru transpaleți , transpaleti cu catarg/stivuitoare pietonale și stivuitoare  este disponibil pentru o căutare profesională.

Transpalet electric mono catarg pentru vizibilitate optimă

Cu stivuitoarele monocatarg KLASS ES1212 și ES1219 aveți întotdeauna o vedere clară în față. Cu catargul mono instalat central, aveți întotdeauna vizibilitate maxima pe întreaga distanta de deplasare si până la o înălțime de ridicare de 2.000 mm.

Acest lucru înseamnă că aceste stivuitoare monocatarg pot fi utilizate în mod ideal și în medii de lucru aglomerate, cu mult trafic din sens opus sau pietonal. Dacă este necesară o înălțime de lucru mai mare, modelele noastre cu catarg duplex din seria EST1227-ES1233 sunt ideale.

Dimensiunile compacte și o rază de viraj mai mică de 1,4 m fac ca stivuitoarele mono-catarg să fie manevrabile și agile.

Prin urmare, stivuitoarele noastre cu un singur catarg sunt potrivite în mod ideal pentru cerințele comerțului specializat și cu amănuntul și pentru manipularea mărfurilor în magazine și supermarketuri.

Transpalet electric cu catarg duplex 

Dacă este necesară o înălțime de lucru mai mare, modelele noastre cu catarg duplex din seria EST1227-ES1233 sunt ideale.

Aceste modele sunt cele mai utilizate deoarece este cea mai buna combinatie intre capacitatea de ridicare, inaltimea maxima si pretul de achizitie.

Experianta de peste 20 ani se vede in fiabilitatea si manevrabilitatea acestor modele.

Avem cateva modele personalizate cum ar fi cele cu ridicare de 3,8 si 4,2 m construite pe sistemul duplex de catarg pentru a ontine un pret de achizitie cat mai bun.

Gama ES1533 este destinata utilizarii intensive fiind dotate cu motoare AC foarte puternice si fiabile ce pot face fata sarcinulor de peste 1,5 t.

Transpaleti electrici KLASS cu catarg triplex

Pentru sarcini mai mari de 1,5 t si inaltime de peste 4 m va oferim gama de model cu catarg triplex. Acestea pot ridica sarcini maxime de 2 t pana la 5,5 m.

Dotate in standard cu motoare AC si sistem de asistenta pentru directie transpaletii electrici KLASS cu catarg triplex au baterii cu capacitate mare care asigura autonomie foarte mare.

Puteti alege intre bateriile AGM sau tehnologia de noua generatie Li-Ion cu incarcare rpida, fara intretinere si sistem de managment BMS.

Transpaleti electrici KLASS – ergonomie si manevrabilitate crescuta

Designul compact și mânerele ergonomice asigură o funcționare sigură și o manevrabilitate ușoară, chiar și în cele mai înguste spații.

Transpaletul electric are atat deplasarea cat si ridicarea/coborirea actionate electric. Toate aceste comenzi sunt amplasate pe maner, in pozitie ideala pentru manevrarea cat mai simpla si mai usoara a transpaletilor electrici.

Construcția compacta și ergonomică a transpaletului electric Klass face munca confortabilă și creste manevrabilitatea transpaletului electric.

Manerul cu formă ergonomică este utilizat pentru a deplasa transpaletul electric folosind un maner basculant și butoanele pentru ridicarea/coborârea si deplasarea fata/spate amplasate pe maner.Acest lucru vă permite să comutați între funcțiile respective mai usor si mai rapid.

Cu functia de mers incet si cea de actionare cu manerul in pozitie verticala transpaletii electrici pot fi utilizati in spatii foarte stramte si unde sunt necesare viteze reduse de deplasare.

Pe maner este amaplasat si afisajul digital pentru monitorizarea starii de incarcare a bateriei. In acest mod se poate optimiza timpul maxim de utilizare.

Designul compact și mânerele ergonomice asigură o funcționare sigură și o manevrabilitate ușoară, chiar și în cele mai înguste spații